Activiteiten

Mountainbiken

Zin in een sportief uitje met familie en/of vrienden?

Wat dacht u van een tocht op de MTB door het prachtige Limburgse landschap?

In Limburg vindt u een uitgebreid netwerk aan mountainbikeroutes. De Zwaluwhoeve ligt op 100m afstand van de Zwarte route (33km) in Pelt. Deze kan je combineren met de blauwe lus (29km). Er is dus zowel aanbod voor de fervente sporter of de gelegenheidsmountainbiker:

Mountainbike Route PELT – NEERPELT – MTBRouteDatabase.be

Op 1km van De Zwaluwhoeve ben je ook op het mountainbikeroutenetwerk van Overpelt. Hier kan je zowel de blauwe (16km) als groene lus (17km) rijden.

Mountainbike Route PELT – OVERPELT – MTBRouteDatabase.be

Natuurlijk kan je ook nog verder de omgeving verkennen. Je vindt alle Limburgse routes via deze link:

Overzicht Mountainbike Routes Provincie LIMBURG – MTBRouteDatabase.be

Fietsen

De Zwaluwhoeve ligt midden tussen knooppunt 206 en 209. Inderdaad het befaamde Limburgse fietsroutenetwerk passeert voor onze deur. Wij hebben een aantal routes voor u uitgestippeld. Uw fietsen kunnen veilig achtergelaten worden in de afgesloten fietsenberging met mogelijkheid om uw elektrische fietsen op te laden.

U kan uw eigen fietsen zelf meebrengen, maar tijdens het boekingsproces zal je ook fietsen via ons kunnen huren. Deze fietsen worden dan op de afgesproken dag voor u klaargezet bij De Zwaluwhoeve.

Wandelen

De Zwaluwhoeve is omgeven door de bossen van Bosland. Recht tegenover de Zwaluwhoeve ligt het Heesakkerpark, waar je rustig kan genieten van de natuur.

Meer wandelingen liggen voor je klaar in onze vakantiewoning of vind je hier:

 

Wandelen – Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen

Teambuilding

Ben je voor jouw organisatie, familie of vriendengroep op zoek naar een volledig georganiseerde teambuilding op maat?
Ook dan kan je bij De Zwaluwhoeve terecht, wij denken graag met je mee om hier invulling aan te geven.

Competitief, sportief of toch net iets minder sportief? Alles is mogelijk.
Wat dacht je van een mooie Vespa tocht doorheen de prachtige Limburgse natuur. De mooie bossen nodigen je graag uit voor een verrassende picknick. Of schuif je liever je benen onder tafel tijdens een compleet verzorgde lunch? We maken het jou graag gemakkelijk.

Voor wie het allemaal wat actiever mag stellen we je graag een afvaart van de Dommel voor met de kano. Of wat dacht je van een uitgestippelde mountainbike tocht waarbij ‘Fietsen door de Bomen’ zeker niet mag ontbreken in het parcours. Bij aankomst wachten we jullie op met een lekker aperitiefje. Waarna de honger gestild wordt met een luxe barbecue.

Heb je interesse ? Neem dan contact op!